/De_Belgishe_Brouwerij.html">

De Belgische Brouwerij

De DARK COAL : ONZE ZOETE MELK STOUT, EEN ACHTERGROND BIER

Licht en verfrissend.
Intens zwart bekomen door het brouwen met speciale en gebraden mouten, de DARK COAL onderscheidt zich door zijn romige structuur met koffie of mokka aroma’s. Het romige schuim doet denken aan cappuccino. De toevoeging van Luikse ambachtelijke stroop geeft dit bier een bijsmaak van appelen en peren.
Te nuttigen bij een chocolade dessert of gegrild vlees, een goede kaas of alleen voor het plezier.

Hoge gisting; style : Milk stout, sweet stout 5,5 %

De GOLD : EEN EVENWICHTIG BLOND BIER

De slimme combinatie van verscheidene mouten verleend aan dit bier een gouden kleur. Met zijn gematigd alcoholgehalte, zijn lichte moutsmaak, met zijn koriander gekruide smaak en zijn citrus accenten zullen uw tongpellets prikkelen. Alleen te nuttigen of met wit vlees, varken en lam.

Hoge gisting; style: Belgian pale ale 6 %

De RED : HET BIER MET EEN FRUITSMAAK , VERFRISSEND

Wij wilden een bier voor iedereen : zacht, licht, zeer verfrissend. De fruitsmaak overheerst, het zijn de aardbeien (de top van onze streek) die ons inspireerden. De kruiden en de mout maken een fijne en onweerstaanbare vereniging. Te genieten als aperitief of op een terrasje, alleen of met vrienden.

Lente 2019

De Belgische Brouwerij

De « Brasserie Belge » ontwerpt en brouwt speciale ambachtelijke kwaliteitsbieren voor eigen rekening (La Belgicus®) maar eveneens voor vele andere merken, voor gebeurtenissen of speciale aanvragen.
Wij geven de voorkeur aan het « korte circuit » wat betreft de ingrediënten die in onze productie gebruikt worden.
Wij hebben de wil een brede gamma bieren te ontwikkelen waaronder Bio-Bieren.
Om dit te verwezenlijken hebben wij een brouwerij geïnstalleerd uitgerust met de nieuwste snufjes die ons toelaat te brouwen in de best mogelijke omstandigheden en een uniforme kwaliteit te waarborgen. Wij hebben de mogelijkheid om het equivalent van meer dan 10.000 flessen van 33cl per week te brouwen.
Het merendeel van onze recepten fermenteren in de fles maar wij hebben eveneens de mogelijkheid isobarometrisch te werken om alzo te kunnen beantwoorden aan de breedste vragen.

Andere Producties :

Naast de « la Belgicus®» ontwerpen en produceren wij verschillende andere recepten voor andere merken, voor gebeurtenissen en andere specifieke vragen. 

Brasseart 2019

Wij wonnen de gouden medaille met de DARK COAL en de zilveren voor het GOLD in het biersalon van Hermalle-sous-Argenteau in februari 2019.

We zijn er!

Contact

Production:
Place Coronmeuse, 7
4040 Herstal (Liège)
Belgique

Siege Social:
Rue Fond-des-Tawes, 405
4000 Liège
Belgique

CGV

RGPD

PHONE
Michel Collot
+32-498 91 31 62

EMAIL
Michel Collot
mco@labrasseriebelge.com

TVA BE0683.948.384.
banque BE49 0018 2583 8171

#brasseriebelge #craftbeer #belgianbeer #bierebelge #biere #beer #newinthegame #biereartisanale #liege #belgianbrewery #belgianbrew #beergium #beergasm #beers #beerstagram #beersofinstagram #birra #cerveza #craftbrew #belgiancraftbeer #craftbrewery #beertasting #beerconnoisseur #beerandfood #belgischbier #labrasseriebelge

Design a web page with Mobirise

We use cookies to give you the best experience.